Tarieven & Betalen

Tarieven

Per 1 januari 2020 zijn de mondzorg tarieven door de Nederlandse Zorg Autoriteit vastgesteld

Zoals u van ons gewend bent staat het team van Dental4U er klaar voor om u van dienst te zijn. Wij staan als team voor transparantie, duurzaamheid, duidelijkheid, hoge service en met name onze persoonlijke benadering. Bij Dental4U staat u centraal!

NZA mondzorg tarieven per 1 januari 2020 via onderstaande link beschikbaar

NZA mondzorg tarieven 2020

De tarieven van de techniekkosten bij Dental4U via onderstaande link beschikbaar

Prijslijst_Tandtechniek_2021

Betalen

De nota

Per 1 januari 2015 is de tandartsnota opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de nota staat elke prestatie omschreven met een behandelcode.  Aan de behandelcode heeft een vast tarief welke is vastgeteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit.

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker.

Cash of Pin- betaling

Aangezien steeds meer patiënten ervoor kiezen om zich niet meer aanvullend te verzekeren, bestaat bij ons de mogelijkheid om de factuur direct cash of liefst per Pin te betalen aan de receptie.

Vragen over uw rekening - Infomedics

Website: www.infomedics.nl Het versturen van de rekeningen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Infomedics. Heeft u algemene vragen over uw rekening, neemt u dan voor meer informatie contact op met Infomedics via de onderstaande gegevens.

Telefoon algemene vragen:  Servicedesk Debiteuren 

Voor facturen met eindcijfer 11: 0900 – 777 777 1

Voor facturen met eindcijfer 21/31: 0900 – 463 66 33

Voor eventuele andere vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).