FAQs

Veelgestelde vragen

Ook benieuwd wat u tandheelkundig beter wel of niet kunt doen tijdens uw zwangerschap. Of benieuwd geworden wat tanderosie precies is en hoe u hier mee om kunt gaan? Wat weet u van het reinigen tussen uw tanden en kiezen? Weet u eigenlijk wel zeker of u uw tanden goed poetst?

Deze onderwerpen komen aan bod in de veelgestelde vragen.

Tijdens een zwangerschap zijn er veranderingen te merken bij de mondgezondheid van een vrouw. Wij hebben een flyer voor u welke meer informatie geeft over deze periode en hoe hier mee om te gaan, deze kunnen wij u tijdens uw volgende consult meegeven of stuurt u ons een mailtje. Mocht u na het lezen nog vragen hebben of behoefte hebben aan een extra consult kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Heeft u vragen met betrekking tot het poetsen van uw tanden en kiezen. Graag verwijzen wij u naar onze brochure voor verdere informatie, deze kunnen wij u tijdens uw volgende consult meegeven of stuurt u ons een mailtje. Mocht u nog vragen hebben na het lezen van de informatie staan wij bij uw volgende consult of telefonisch graag voor u klaar om deze te beantwoorden.

Wat is tanderosie precies en hoe kunt u hier mee omgaan? Onze brochure geeft antwoord op deze vragen en u adviezen over wat u het beste wel en niet kunt doen om dit te verbeteren en/of nog liever te voorkomen, deze kunnen wij u tijdens uw volgende consult meegeven of stuurt u ons een mailtje.. Ook kunnen onze preventie-assistenten en mondhygiënste u nog persoonlijke tips geven tijdens uw consult.

Hoe kun je de ruimtes tussen je tanden en kiezen goed reinigen? In onze onderstaande brochure vind u de benodigde informatie voor het reiniging tussen uw tanden en kiezen

Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden? Doe dan uw mond open! Vraag ons om een verhelderend gesprek. Uw tandarts kan u dan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier deed. Wij kunnen dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing. Komen wij er samen niet uit, dan kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Het TIP is opgericht door onze beroepsorganisatie, de ANT. Levert ook dit geen bevredigende oplossing, dan kunt u gebruik maken van de Klachtencommissie van de ANT waar wij zijn aangesloten.